سنبل الطیب for Dummies
سنبل الطیب for Dummies
Blog Article
یکی دیگر از درمانهای شگفتانگیز که در طول یائسگی موثر است، استفاده از گیاه دارویی مریمگلی است. چنانچه واژهی لاتین مریمگلی به معنای “درمان” است، عصارههای این گیاه دارویی به درمان بسیاری از مشکلات بهداشتی از جمله عرق کردن بیش از حد و گرگرفتگی کمک میکنند.
استرس داشتن می تواند گاهی اوقات باعث بروز مشکلات جسمی و روحی شود. و برخی از گیاهان دارویی هستند که می توانند باعث کاهش استرس و اضطراب شوند. همانطور که در این مطلب خواندید ما بهترین داروی های گیاهی ضد استرس را برای درمان خانگی استرس و دلشوره با طرز تهیه دمنوش های گیاهی به شما آموزش دادیم.
نعناع ها را دورن یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید.
خواهید دید که کم کم استرسهایتان رفع خواهد شد. زمانی که دل شوره ها و استرسهایتان از بین رفت دیگر نیازی به این دم کرده ندارید
نکتهی مهم در اینجا این است که گیاه کهندار ممکن است با داروهای ضد انعقاد تداخل داشته باشد و این احتمال وجود دارد زمان لخته شدن خون را در زنانی که از این دارو استفاده میکنند، کاهش دهد.
از روغن این گیاه نیز برای رفع تنشهاي عصبی استفاده می شود.
این توتهای سالم قادرند به بازگرداندن سطوح هورمونهای پروژسترون کمک کنند. روغن معطر گیاه دارویی پنجانگشت برای درمان گرگرفتگی، افسردگی و خونریزی بیش از حد که ممکن است در طول دوره یائسگی رخ دهد، همواره مورد اعتماد بودهاست.
الف. دمنوش: click here یک قاشق چای خوری ریشهی خشک شدهی سنبلالطیب به ازای هر فنجان آب جوش. این ریشه را در آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد، سپس آن را صاف و آنگاه نوش جان کنید.
پ. عصارهی مایع: نصف الی یک قاشق چای خوری (یا ۱ الی ۲ میلیلیتر)
برخی افراد از بابونه به اشکال زیر برای کمک به کاهش استرس و اضطراب استفاده می کنند:
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد .
۴ آذر ۱۴۰۲ بدون نظر چه غذاهایی سرشار از پروتئین هستند؟
بابونه هم یکی از ان گیاهان همه یکاره هست. علاوه بر اثر مفیدی که روی پوست میگذارد آرام بخش، ضداسپاسم، ضد التهاب، ضدعفونیکننده، بادشکن و برطرفکنندهي جراحات می باشد. اگر دچار حالتهاي عصبی شدهاید، مضطرب، نگران، آشفته، بیخواب هستید و سردردهای عصبی و میگرنی گرفتهاید بابونه را دریابید.
همچنین برای جلوگیری از عوارض جانبی احتمالی، برای قطع مصرف پس از یک دوره نسبتاً طولانی، بهتر است دوز مصرف را به آرامی در طی یک یا دو هفته کاهش دهید و بعد، مصرف را قطع کنید.